Telefoonnummer controleren

Telefoonnummer controleren

Het telefoonnummer op de website is een belangrijk onderdeel. Klanten kunnen, mits zij vragen hebben, snel geholpen kunnen worden met een telefoonnummer op de website. Eveneens straalt een telefoonnummer op de website en webshop betrouwbaarheid uit. Het is belangrijk dat klanten het telefoonnummer makkelijk kunnen vinden. De klant zou in feite het telefoonnummer kunnen controleren om zo complete zekerheid te hebben. Verbeter de gebruiksvriendelijkheid en het imago door een telefoonnummer aan de website of webshop te koppelen.

Online ervaring

Websites kunnen een prachtig design hebben en beschikken over de nieuwste functionaliteiten. Al deze kwaliteiten zijn tevergeefs als de site niet overzichtelijk is. Als de consumenten of geïnteresseerde niet makkelijk kunnen vinden waarnaar zij op zoek zijn, bestaat de mogelijkheid dat de consument uiteindelijke de site verlaat. Ruim 25% van de Nederlandse heeft moeite met het vinden van de juiste informatie op websites. Er bestaan echter voor deze problemen ook oplossingen die toegepast kunnen worden om de websites toegankelijker te maken.

Houdt het overzichtelijk

Houdt de website overzichtelijk en zorg ervoor dat de klant kan vinden waarnaar hij/zij op zoek is. Dit houdt dus ook in dat het telefoonnummer makkelijk vindbaar moet zijn. Het zou niet mogen uitmaken welke browser de klant gebruikt of dat de consument slechtziend of digibeet is. In de tijd van continue digitalisering is het van belang dat de website of webshop in alle wensen voorziet. Websites moeten toegankelijk zijn voor iedereen, dit zorgt voor een betere gebruiksvriendelijkheid én dit draagt bij aan een positief imago.

Terug naar overzicht