Social media

Social media

Social media is een waar begrip geworden over de gehele wereld. Social media is dagelijks in het nieuws. Social media heeft een grote invloed op de bevolking aangezien het massaal geadopteerd is door de Nederlandse bevolking. Social media zijn websites, apps of netwerken die ervoor zorgen dat mensen contact met elkaar kunnen leggen. De gebruikers van social media delen persoonlijke ervaringen met elkaar. Het wordt massaal gebruikt om contacten te onderhouden. Social media is onmisbaar onder de bevolking, maar ook voor de bedrijven. Het is een perfect medium om klanten te bereiken. Wellicht ben jij een actieve gebruiker van social media, lees dan nu verder.

Facebook

Facebook is in 2004 opgericht en is inmiddels het grootste sociaal netwerk op aarde. Facebook heeft bijna 2 miljard actieve gebruikers, die iedere dag opnieuw het netwerk gebruiken om foto's te liken en delen en om te chatten. Facebook brengt collega's, klasgenoten, familie, buurtgenoten en andere kennissen bij elkaar op één groot platform. Facebook is gericht op de vrijetijdsbesteding van gebruikers. Naast het gebruik van de bevolking, wordt Facebook ook gebruikt door bedrijven.

LinkedIN

LinkedIN is een sociaal netwerk dat zich volledig richt op zakelijke relaties. LinkedIN is je zakelijk profiel waar je reviews, je CV of eventuele werkervaring kunt plaatsen. Het is een zakelijk netwerk voor professionals, zo wordt het gebruikt om online zakelijke relaties te krijgen maar ook om ze te beheren en behouden.

Instagram

Instagram is een sociaal netwerk dat zich richt op foto's. Via Instagram kan je gemakkelijk een foto maken en deze bewerken met een zeer gebruiksvriendelijke editor. De foto's kunnen gemakkelijk gedeeld worden met je vrienden. Instagram is een simpel, gebruiksvriendelijk en zeer populair sociaal netwerk. Volg je vrienden, bekende personen of echte supersterren via Instagram.

Terug naar overzicht