Keurmerken webshops

Keurmerken webshops

Met een webshop keurmerk kan er aangetoond worden dat de webshop veilig voor gebruik is. Consumenten hechten veel waarde aan keurmerken en dat de webshop in de wensen van de consument voorziet. Het is van grootste belang voor de keurmerken dat de webshop aansluit op de behoefte en wensen van de consument én dat de webshop betrouwbaar en veilig is. De betrouwbaarheid, veiligheid en kwaliteit kan dus gewaarborgd worden met een webshop keurmerk.

Verschillende keurmerken

Voor elke branche is een keurmerk actief dat voor die branche dekkend is. Denk bijvoorbeeld aan het keurmerk gezond eten: bewuste keuze. Voor webshops zijn ook verschillende keurmerken verkrijgbaar die de veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit waarborgen. Om het keurmerk te mogen ontvangen, moet de webshop aan erg veel eisen voldoen. De organisatie toetst of de webshop waardig is om het keurmerk te mogen ontvangen. Op die manier kan er gegarandeerd worden dat de webshop veilig en betrouwbaar is én in de wensen van de consument voorziet. Het is essentieel dat het keurmerk daadwerk meerwaarde biedt voor het bedrijf. Zoek je als bedrijf een keurmerk? Kies voor een keurmerk dat meerwaarde biedt voor jouw bedrijf.

Controleer het keurmerk

Om zeker te weten of de webshop aan het keurmerk voldoet is het raadzaam om op het logo van het keurmerk te klikken. Er zijn namelijk bedrijven die alleen de afbeelding van het logo in de webshop verwerken terwijl zij geen keurmerk hebben. Als je door op het klikken van het logo gelinkt wordt naar het desbetreffende keurmerk, kan je er zeker van zijn dat de webshop aan de eisen van het keurmerk voldoet.

Stichting WebwinkelKeur - Webwinkel Keurmerk

Terug naar overzicht